18 Aralık 2012 Salı

NESİN VAKFI'NDAN SIRA DIŞI BİR AZİZ NESİN!

MİZAHHABER - Nesin Vakfı "Sıra Dışı Aziz Nesin" adlı bir paket oluşturmuş... Bu konuda Nesin Vakfı'ndan Ali Nesin'den gelen bir mektubu MİZAHHABER'de sizlerle paylaşıyoruz...

Sevgili Dostlar, Aziz Nesin'i gençlere tanıtmak amacıyla "Sıradışı Aziz Nesin" adlı bir paket oluşturduk. Özellikle yeni yil icin sıradışı bir hediye olacağını düşünüyoruz. Paket şu kalemlerden oluşuyor:

1. Aziz Nesin'in özellikle futbol ve güreş üzerine yazdığı, çoğu daha önce kitap yüzü görmemiş spor yazıları. 208 sayfa. Spora hiç bu gözle bakmamış olabilirsiniz!

2. Aziz Nesin'in keskin mizahi ve derin gözlem yetenegiyle söyledigi bazı özlü sözleri içeren Seçilmis Satırlar. 192 sayfa. (Aziz Nesin'e maledilen ve sosyal medyada dolaşan özlü sözlerin yarısından fazlası uydurmadır!)

3. Çogunlukla Aziz Nesin'in notlarından, kitaplarından, arşivinden derledigim, sadece pasajların arasını doldurmakla yetindigim Aziz Nesin'in yasam öyküsü: Gömüyü Arayan Adam. 176 sayfa. Bebekliginden yaşlılığına yuzlerce fotograf bulacaksiniz.

4. Saatli Maarif Takvimi'nden esinlenerek ve büyük emek harcayarak yarattığımız Nesin Vakfı Duvar Takvimi. Arka sayfada Aziz Nesin'den öyküler yer alıyor. 365+ sayfa.

5. Aziz Nesin'in yazdigi, Nehar Tüblek'in resimledigi ve daha önce kitap olarak yayımlanmamış bir çizgi roman: Bilmem Ne Adası. Yil 1956, 40 sayfa.

6. Aziz Nesin'in yazdığı, Yalçın Çetin'in resimledigi ve daha önce kitap olarak yayımlanmamış bir çizgiroman: Berber Nonos. Yıl 1956-57, 32 sayfa.

7. Aziz Nesin'in kendi sesinden hazırlanmış bir cd: Şiirin Tam Zamanıdır. 40 dakika. Müzik: Nurettin Ozsuca.

8. Aziz Nesin'in belgesel video cd'si. Akıntıya Karşı Aziz Nesin. 46 dakika. SineGoz Film Atolyesi'nin bir çalışması.

Daha fazla bilgi, görüntü ve dinleti http://www.nesinyayinevi.com/hediye_2.php  sayfasında.

31 Aralık'a kadar fiyatı 99 TL.

Kredi kartıyla(https://secure.nesinvakfi.org/nesinyayinevi/bagis.php) ya da banka vasitasiyla (http://www.nesinyayinevi.com/satis.php) ödeme yapılabilir.

Kapıda ödeme yöntemiyle alım yapmak isteyenler için: 0555 859 02 44 ya da 0555 963 10 60.

Bilgi için: eozacar@nesinyayinevi.com  ya da 0212 291 49 89.

En güzel günler dileyerek Nesin Vakfı'ndan sevgiler, saygılar.

Ali Nesin