1 Ağustos 2008 Cuma

HOMUR BU KEZ “SU” İÇİN
HOMURDUYOR!


Fırsat bulduğu zaman çıkan mizah dergisi Homur'un bir sayısı daha ansızın çıkıverdi!.. Homur ekibinden Atay Sözer arkadaşımız yolladığı mailde bu yeni sayıyı şöyle anlatıyor:

"Nasrettin Hoca sayımızın hemen ardından bir sayı daha çıkarttık… Bu kez 'Birleşik Metal' adına çıktık… Ana temamız 'Su' ve gene 800. yılını kutladığımız pirimiz Nasrettin Hoca… 'Ne havası ne suyu, değişmez soysuzun huyu' manşetiyle çıkan dergimizde su kaynaklarının birer birer özelleşmesi ve giderek su kaynaklarının tükenme tehlikesi işlenmekte… Tahir Öngür’ün 'Su akar, şirketler para basar' yazısı, Türkiye’deki su politikası üzerine çok önemli noktalara parmak basıyor.
'Gözaltına Gidenler' haberimiz son günlerdeki gözaltı olaylarına değiniyor…"

HOMUR'un "SU" özel sayısında; Atay Sözer, Canol Kocagöz, Devrim Demiral, İlker Ekici, Vahit Akça, Ahmet Erkanlı, Rahime Henden, Akıldane Herzekar, Savaş Ünlü, Muhammet Tunçsan, Yılmaz Onay, Yaşar Miraç, Yeter Özdemir Şahin, Ahmet Çuhacı, Gülsüm Cengiz, Piref Ökkeş, Hüseyin Gül, Kuvvet Lordoğlu, Tahir Öngür, Nuri Bilgin, Yusuf Çokutsöken, Tanay Sıdkı Uyar, Hasan Seçkin, Mustafa Yıldız, Anıl Onat Doruk, Musa Kayra, Oğuz Makal, Emre Bakan yazı ve çizgileriyle yer alıyorlar…