26 Mart 2008 Çarşamba

GEL DE MİZAH YAP
ŞU DÜNYADA!
Sonunda bu da oldu!!! Böyle olacağı uzun zamandır belliydi... Her şeyin tersine döndüğü ve tersyüz olduğu bir dünyada "MİZAH" yapmak da, "MİZAHÇI" olmakta giderek daha da zorlaşıyor. Çünkü yaşananlar artık hayal gücünün ötesinde... Zavallı kafalarımızın artık alamayacağı karışıklıklar içindeyiz. Akla ziyan durumların zirvesindeyiz insanlık olarak... Evet az önce elimize ulaşan bir haberle öğrendik ki, dünyada ilk kez bir erkek hamile kaldı. Thomas Beatie karnında, babası olacağı çocuğunu taşıyor. Thomas aslında cinsiyet değiştirmiş bir kadın.

Bugüne kadar sadece komedi filmlerinde karşılaşılan erkeğin hamile kalması durumu ABD’de gerçek oldu. Oregon kentinde yaşayan Beatie çiftinin Temmuz'da doğması beklenen kızlarını babası Thomas dünyaya getirecek. Thomas’ın doğum yapmasında biyolojik bir engel yok. Çünkü Thomas ameliyatla sonradan cinsiyet değiştirmiş bir kadın. 21 yaşındayken ameliyatla göğüslerini aldıran Thomas’ın cinsel organına ise operasyon yapılmadı. Düzenli olarak testesteron hormonu enjekte edilen Thomas, Nancy adlı bir kadınla evlendi. Çift, gittikleri doktorda Nancy’nin kısır olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Thomas hormon tedavisi kesti ve dört ay sonra regl olmaya başladı. Dokuz doktor gezen çift sonunda hayallerini gerçekleştirdi.

Temmuzda doğumu gerçekleştirmesi beklenen Thomas, “Hamile bir erkek olmak inanılmaz bir duygu. Cinsel kimliğim açısından bir değişiklik olmayacak. Nancy için de sadece bebeğimizi taşıyan bir kocayım. Kızımın babası ben, annesi ise Nancy olacak. Çok mutluyum” dedi.

MİZAHHABER'İN YORUMU:

Aslında böylesi bir haber Türk insanı ve özellikle de TÜRK ERKEĞİ için pek de önem taşımasa gerek. Çünkü bizde her an, her dakika öylesine akıl almaz şeyler yaşanıyor ki, bu haber onların yanında halt etmiş... Erkek hamile kaldığına göre, Başbakan "EN AZ ÜÇ" demeyi hala sürdürür mü dersiniz?.. Yoksa yeni cümle şu mu olur: "ARTIK EN AZ BEŞ, İKİSİ ERKEKTEN, ÜÇÜ KADINDAN!.."
-----------------------------------------------------------------
HASLET SOYÖZ ÇİZİYOR

Haslet Soyöz'ün 26 Mart 2008'de Milliyet'te yayınlanan karikatürü...