25 Şubat 2020 Salı

13 YILI GERİDE BIRAKAN MİZAHHABER BLOĞU 17 AYI AŞAN BİR SÜREDEN SONRA YENİDEN YAYINDA...

MİZAHHABER bloğumuz 12 Eylül 2018 tarihinde yayınına ara vermişti. 17 ayı aşan bir süre sonra yeniden yayındayız!.. Bu arada Facebook'taki sayfamız da yayınına devam etmektedir. 

MİZAHHABER birleşik yazılır. MİZAHHABER sadece blog olarak ve Facebook sayfasıyla yayındadır. Twitter'da yoktur, orada adımızı kullanan hesap sahtedir, bizimle bir ilgisi yoktur. Aynı şekilde Facebook'ta ayrı şekilde yazılmış "Mizah Haber" sayfası da 13 yıllık sayfamızın kötü bir taklididir. Bizim Facebook sayfamızda "Mizahhaber" birleşik yazılmaktadır. Facebook sayfamızın adresi de şudur: https://www.facebook.com/mizahhaber/

Mizahhaber, yayına başladığı 1 Temmuz 2007 tarihinden itibaren adı ve kullandığı ürünler hep kopya edilen, hatta yayınladığı haber, yazı ve karikatürler izin alınmadan çalınan, tüm bunlarla mücadele etmek zorunda kalan, sürekli taklit edilen, site tadında bir blog oldu. Ülkede telif hakları işlemediği için ne yazık ki "emek hırsızları" Sosyal Medyada cirit atmaya devam ediyor. 

Mizahhaber'in mizah kütüphanesi kıvamında bir arşivi oluştu. Mizahçılarımız ve mizah üzerine araştırmalar yapan, tez çalışmaları hazırlayan pek çok kişi 13 yılı bulan bir süreç içersinde Mizahhaber'den yararlandı. Sadece mizah sevgisiyle hazırlanan Mizahhaber, mizahın çok zor bir dönemden geçtiği, hayatın epeyce gerisine düştüğü, çok fazla yara ve darbe aldığı günümüzde elinden geldiğince mizah dünyasının gözü, kulağı ve sesi olmaya devam edecek!.. YENİDEN HOŞGELDİK O ZAMAN!.. 

MİZAHHABER - Cihan Demirci