7 Aralık 2023 Perşembe

UZAYA UZAYA EMBESİLLERE BİLE SESLENEMEYEN HALE GELEN HAVUZ YALANLARININ OLUŞTURDUĞU KİRLİ HAVA ARTIK UZAYLILARI DA TEHDİT EDİYOR!!!!!



MİZAHHABER ÖZEL HABER - Yukarıdaki dandik başlığı da biz sallayalım dedik!.. Yalanda dünyanın rezil ötesi markası haline gelmiş, mizahçının üretim alanına da yıllardır tecavüz eden havuz medyası dur durak bilmediği için yalanlarının ucu Uzay'ın derinliklerine kadar uzamış halde!.. 2023'te Uzaya sert iniş yapacaklarını söyleyip, vatandaşına hem yalanın hem kazığın en sertini geçirenlere rant açısından ne bu dünya, ne de öteki dünya YETMİYOR!!!! ONLARIN GÖZÜ ARTIK UZAYDA!!!! Ama yalandan ve kötülükten beslenenler öylesine çürümüşler ki orada bile insana, doğaya zararlı madenlerin peşindeler!!!!
Zekasına el konulmamış çocukların bile kanmayacağı yalanlarla yıllardır besleme yapa yapa embesilliğin doruklarında gezdirdiği bir kesim dışında herkesin neresiyle güleceğini şaşırdığı yalan fazlasına sahip olanlar, ortalığı absürt ötesi yalana boğarak biz mizahçıların yaratıcı zekasının da içine ettiler!!!
BU YALANLAR UZADIKÇA UZAY DA UZUYOR, BU YÜZDEN UZAYLILARI DA MİZAHHABER OLARAK BURADAN UYARIYORUZ; "BİR AN ÖNCE ORTAYA ÇIKIN ARTIK, UZAY BOŞLUĞUNDAN DAHA BÜYÜK BİR BOŞLUĞA DÜŞMÜŞ, YALANDAN KİMSENİN ÖLMEDİĞİ AMA ACAYİP RANT YEDİĞİ BİR ÜLKE ARTIK SİZLERİN ADINI DA LEKELİYOR,

UZAYLI KARDEŞİM UYUMA, ÇIK ORTAYA, VUR YALANIN UCUNU UZAYA DEK KAÇIRMIŞIN O PİŞKİN SURATINA!!!! 🙃😛😝😜😉