5 Temmuz 2020 Pazar

TERS DERGİ, İNTERNETTEN YAYINDA!...

MİZAHHABER - "Ters Dergi" internet üzerinden yayında... 14 yıldır internet ortamında bir mizah kütüphanesi kıvamında arşiv oluşturmaya çabalayan Mizahhaber olarak TERS DERGİ'YE SANAL ALEME HOŞ GELDİN diyoruz... Ters derginin internet sitesi: https://tersdergi.com/ adresinde yer alıyor. Ters Dergi kendisini bakın nasıl tanıtıyor... 

"TERS DERGİ"DEN MERHABA!..

Bu site çoğu uzun yıllar boyunca mizah dergilerinde, gazetelerde birlikte çalışmış bir grup yazar ve çizerin hayallerinin birleşiminden doğdu.

Küçük yaşlardan itibaren Cağaloğlu yokuşunu tırmanıp sayısız yayında yazıp çizen bizler için -geç de olsa- internette bir dergi yapmak kaçınılmaz bir zorunluluk gibiydi. Her ne kadar kağıttan dergilerin meftunu olsak da çağın yeniliklerine açık olmak da boynumuzun borcu. “Bir internet dergisinde” bir arada olabileceğimiz için; bildiğimiz ve sevdiğimiz bir dergicilik anlayışını sürdüreceğimiz için mutlu ve heyecanlıyız.

Her ne kadar internetin ve dijital dünyanın kendine has yeniliklerini takip etmeye çalışsak da özünde aşina olduğumuz bir dergicilik geleneğini sürdürmek istiyoruz. İçten bir üslupla ve hep genç kalan heyecanımızla çizgi öyküler yapıp, edebiyata hep yakın duracağız. Tarih, bilim, felsefe, spor; yani tüm yaşam hakkında dilimiz döndüğünce paylaşımlar yapacağız. Olumlu ve neşeli tavrımızla her yaştan okura meraklı, deneysel ürünler sunmaya çalışacağız.

Ters Dergi ekibi olarak sizleri de bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz."


YOLUN AÇIK OLSUN TERS DERGİ!.. (MİZAHHABER)