9 Mart 2020 Pazartesi

CİHAN DEMİRCİ'NİN ÜNÜ ADINI AŞMIŞ KİTABI "GEYİK MUHABBETLERİ" 30. YILINDA 30. BASIMIYLA İLK KEZ ANKARA KİTAP FUARINDAYDI!..



Cihan Demirci'nin ilk basımı 1990 yılı Mart ayında yapılan ve özellikle genç okurdan gördüğü ilgiyle, kısa süre içinde baskı üstüne baskı yaparak 29 basıma ulaşmış kitabı "Geyik Muhabbetleri"nin 15 yıla yakın bir süredir basımı yoktu. 

"Geyik Muhabbeti"nin de isim babası olan ve onu 80'li yıllarda bir mizah tarzı olarak dilimize sokan Cihan Demirci'nin geçmişte 60 bin civarında okura ulaşan kitabı "GEYİK MUHABBETLERİ" tam 30. yılı olan 2020'nin Mart ayında, okurun karşısına 30. basımıyla ilk kez 14. Ankara Kitap Fuarında çıktı.




Uzun yıllar sonra Ankara'da bir kitap fuarına katılan mizah yazarı-karikatürcü Cihan Demirci, Yağmur Yayın Grubunun standında fuarın son 3 günü olan; 6-7-8 Mart tarihlerinde, Yağmur Yayın Grubundan Mart ayında yayınlanan 6 kitabını okurlara imzaladı. 

Bu kitaplar; Geyik Muhabbetleri (30. Basım),  Deli Gömleği Ütü İstemez (12. Basım), İyiler Cinnete Gider (8. Basım), Çocukluk Hiç Bitmese (Yeni Kitap-Çocuk Şiirleri), Fıkır Fıkır Fıkralar (Yeni Kitap-Çocuklar için Fıkralar), Sinirnaz'ın Sözlüğü (2. Basım) 

Cihan Demirci, 12-13-14-15 Mart tarihlerinde de bu kez 18. Bursa Kitap Fuarında olacak ve 3'ü Yağmur Yayın Grubunda, biri de Kırmızı Kedi Yayınevi standında olmak üzere 4 ayrı imza günü ve bir söyleşi gerçekleştirecek.