2 Mayıs 2016 Pazartesi

GÜRCAN GÜRSEL ARKADAŞIMIZA SAĞLIKLI VE ÇİZGİ DOLU GÜNLER DİLİYORUZ!..

Gürcan Gürsel... Onu uzun yıllar önce Çarşaf'taki harika çizgileriyle tanıdık, sonra Gırgır ve Fırt dergilerinin en parlak dönemlerindeki en önemli ve en usta çizerlerinden biri oldu. Mütevazı kişiliğiyle, müthiş üretkenliğiyle tam bir çizgi emekçisi olan Gürcan Gürsel, uzun yıllar önce son derece "akıllı" bir hareketle, çizginin ülkesi Belçika'ya ve Brüksel'e yerleşti. Uzun yıllardır çizerlik serüvenini orada sürdüyor, karikatürlerini, çizgi romanlarını, albümlerini, Brüksel'de yayınlıyor. Sevgili arkadaşımız Gürcan Gürsel'in 30 Nisan günü Facebook sayfasında bu fotoğrafını görünce hem telaşlandık, ona "geçmiş olsun" dedik hem de kafa arkasından yapılan zafer işaretiyle rahatladık. Gürcan facebook sayfasına şunları yazmıştı: "Kalp krizi sonucu, tıkanan damara anjiyo yapıldı ve stand takıldı. İyiyim, tekrar selamlar..."

Onun son dönemde Facebook üzerinde yayınladığı birbirinden keyifli foto-şakalarını zaman zaman Mizahhaber'de de sizlerle paylaşıyoruz. 


Sevgili Gürcan Gürsel arkadaşımıza tekrar sağlıklı ve çizgi dolu günler diliyor, Mizahhaber olarak da geçmiş olsun diyoruz...

CİHAN DEMİRCİ-MİZAHHABER