26 Mart 2014 Çarşamba

CİHAN DEMİRCİ KÜTÜPHANELER HAFTASINDA KAĞITHANE VE FERİKÖY'DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU...

Mizah ve çocuk kitapları yazarı, karikatürist, Mizahhaber yayıncısı Cihan Demirci her yıl Mart ayının son haftasında gerçekleşen "Kütüphaneler Haftası" kapsamında, bu yıl 24 Mart Pazartesi günü İstanbul Kağıthane'de İsmail Erez İ. Ö. Okulunda, 25 Mart Salı günü ise Feriköy'de Necdet Kotil İ. Ö. Okulunda 4. sınıf öğrencileriyle biraraya gelerek onlarla son iki çocuk kitabı ve mizah üzerine söyleşiler gerçekleştirip, öğrencilerin yoğun ilgisi altında kitaplarını imzaladı. 

Bünyesinin ülkede yaşanan gerginlikten nasibini alarak son dönemde, pek çok hastalıktan ötürü döküldüğü bir dönemde, hasta yatağından kalkarak bu etkinliklere giden Cihan Demirci, katıldığı etkinliklerin ardından; "Çocuklar benim gerçek ilacım, bu ülkede artık temiz, saf, duru kalabilen bir tek onlar var, 36 yıldır türlü mücadele içinde, inatla sürdürdüğüm organik mizahçılığım, son yıllarda sadece onların sayesinde devam edebiliyor" dedi.  

Cihan Demirci'nin Kağıthane ve ardından Feriköy'de 4. sınıf öğrencileriyle buluştuğu anlardan görüntüler... (MİZAHHABER)