24 Kasım 2013 Pazar

ÇOCUKLARIN KATILABİLECEĞİ; 7-17 KARİKATÜR YARIŞMASI...

*Karikatür Vakfı tarafından düzenlenen 20. Uluslararası 7-77 Karikatür Festivali 18-20 Nisan 2014 tarihlerinde üç gün süreyle Ankara’da yapılacaktır.

*Festival kapsamında yer alan 7-17 Karikatür Yarışması’nın amacı çocuklar arasındaki kardeşlik, sevgi, dostluk bağlarını geliştirmek ve onları barışcıl bir geleceğe hazırlamaktır.

*7-17 Karikatür Yarışması 7-17 yaşları arasındaki tüm çocuklara açıktır.

*Yarışma konusu, Güzel Doğa Güzel Yaşam’ dır.
Yarışmacılar İyi , sağlıklı bir yaşam için doğayı kirletmememiz, kötü kullanmamamız ve korumamızı    dikkate alan karikatürler çizebilirler.

*Karikatürler A4 ya da A3 boyutlarında her tür kağıda istedikleri teknikle, siyah-beyaz, renkli olarak çizilebilir.

*Karikatürcüler en çok üç karikatürle yarışmaya katılabilirler. Yarışmacılar karikatürlerin arkasına ad-soyadlarını, doğum tarihlerini, telefonlarını, okullarını, adreslerini yazmalıdırlar.

*Yarışmacılar karikatürlerini 1 ŞUBAT 2014 tarihinde kadar ‘7-17 KARİKATÜR YARIŞMASI - PK:364 YENİŞEHİR 06443 ANKARA’ posta adresine göndermelidirler.

*Jürinin seçeceği en iyi karikatürü çizen karikatürcüye Scrikss ödülü 1.000,00 TL (Bin Türk Lirası), plaket ve diploma verilecektir. Ayrıca karikatürleri sergilenmeye değer görülen tüm karikatürcülere diploma gönderilecektir.

*Yarışmada ödül alan karikatürcü 18-20 Nisan tarihinde yapılacak 20. Uluslararası 7-77 Karikatür Festivali’ne davet edilerek 7-17 KARİKATÜR YARIŞMASI karikatür sergisi açılışında ödülünü alacaktır.

*Yarışma sonuçları 10 Nisan 2014 tarihinde basın, yayın organları ve internetten duyurulacaktır.

*Jüri tarafından seçilip, karikatürleri katologda yer alan karikatürcülere 20. Uluslararası 7-77 Karikatür Festivali Kataloğu, katılım belgesiyle birlikte gönderilecektir.

*Karikatürler geri gönderilmeyecek ve basım yayın hakkı Karikatür Vakfı’nın olacaktır

*7-17 KARİKATÜR YARIŞMASI karikatür sergisi daha sonra Türkiye içinde ve yurt dışında çeşitli kentlerde açılacaktır.