29 Mart 2013 Cuma

CİHAN DEMİRCİ 49. KÜTÜPHANE HAFTASINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU...

Karikatürcü-Mizah yazarı Cihan Demirci, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kütüphane Haftasında ilköğretim okullarında öğrencilerle buluştu. 

Kütüphane Haftası, her yıl Mart ayının son haftasında okul etkinlikleriyle kutlanıyor. Karikatürcü-Mizah yazarı Cihan Demirci de, yaklaşık 20 yıldır bu hafta kapsamında okullara giderek öğrencilerle mizah ve karikatür etkinlikleri gerçekleştiriyor. Bu yıl 49. kez düzenlenen hafta kapsamında 26 Mart Salı günü Florya'da bulunan Bilge Kağan Koleji'nde 4. ve 5. sınıf öğrencileriyle bir "Karikatür Atölyesi" gerçekleştiren Cihan Demirci, bu görsel sunumlu etkinlik sonrasında öğrencilere karikatür albümü "Gereksiz Taramalardan Kaçınamadım" ile, geçen ay yayımlanan yeni çocuk mizah kitabı: "Hınzır Can Çevre Dostu"nu imzaladı. 

Cihan Demirci, Bilge Kağan Kolejinde kitaplarını imzalarken...

27 Mart Çarşamba günü ise Acıbadem'deki Doğuş Okulları'na konuk olan mizahçı, bu okulda da 7. sınıflarla "Mizah, Karikatür ve Biz" başlıklı görsel sunumlu bir söyleşi gerçekleştirdikten sonra, karikatürlerinden örnekler sunup, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve onlara kitaplarını imzaladı. Cihan Demirci'nin bu haftaya dek gelen son etkinliği; 30 Mart Cumartesi günü, Trump Towers'ta çocuklar için gerçekleşecek bir "Karikatür Atölyesi" olacak.

Cihan Demirci Doğuş İlköğretim Okulunda kitaplarını imzalarken...