13 Temmuz 2012 Cuma

YANDEX.COM BİZE UYMAZ!.. BİZE UYGUN OLAN ARAMA MOTORU; YANDAS.COM... (Yani yandaş.com)

Malumunuz "yandex.com" diye bir arama motoru çıktı oysa dibine kadar dinbazlığa, nefes borusuna dek sahtekârlığa batmış, contayı sıyırmış şu ülkede "yandas.com" her daim, her kapıyı açan tek motordur!.. Kıçtan takma bir motor olan; yandas.com, "Türk" denilen insan tipinin "üçkağıtçı" yapısına çok uygun olup, yalakalık ve yalayıcılık üzerine her türlü bilgiyi içerir. Çıkarı uğruna her türlü kılığa girmeyi pek seven, adaletsiz, vicdansız ve her anlamda rezil ötesi bir düzende yaşamaktan asla rahatsız olmayan insanların gözbebeği adresi; yandas.com'dur!.. Yandas.com'da masum insanlar anında "suçlu" ilan edilip içeri atılır, gerçek suçlu, eli kanlı katiller ise kazara içerdeyse hemen dışarı salınır!..

Güce tapmayı, güç kimdeyse onun kıçına takılmayı pek seven her görüşten "Türk" insanı bu motora girdikçe aklanır, paklanır, her saniye birbiri ardına söylediği yalanlar, çevirdiği dolaplar anında sıfırlanır. "Yandas.com" ayrıca her türlü sınav sorusunun cevabını mail adresinize anında yollar. Yalayın, yağlayın, yutun, yandas.com motorunuz olsun!!!! Aslında yandas.com'un çıkar esiri olduğunuzda, kaçınılmaz son gelecek ve bir süre sonra siz de ödüllendirilip "motor" haline geleceksiniz!.. Önemli olan varolan rant düzeninin motoru olup, cukkayı bu kez dinbazlıkla sağlama almaktır!!!!!

Yaşasın yandas.com!!!! Olan biten onca adaletsizliğe, hukuk tanımazlığa, insan olmayı aşağılayan rezilliğe, yalana, dolana, sahtekârlığa tıkın çıkmıyorsa, yaani insan olmaktan çoktan çıkmış rant manyağı bir "Ak Yaratık" olmuşsan durma sen de tıkla, sen de kazan!!! Hatta mühimmat birisin ya; Önce göm, sonra kazı, sonra kazan!!!!!

Cihan Demirci- MİZAHHABER