26 Mayıs 2012 Cumartesi

SADIK PALA'NIN ÖĞRENCİLERİNDEN KARİKATÜR SERGİSİ

Akhisar Belediyesi tarafından, Karikatürist Sadık Pala'nın eğitmenliğinde 2 yıldır sürdürülen Karikatür kursları sonunda bu yılda 553. Çağlak Festivali kapsamında sergi açılışı Belediye Sanat Galerisinde yapıldı.



Karikatürist Sadık Pala tarafından eğitim alan 140 kursiyer bir yıl içerisinde yaptıkları eserleri sergiledi. Açılış konuşması yapan eğitmen Sadık Pala böyle bir etkinliğe destek veren belediyeye teşekkür etti. Akhisarlı gençler sanata çok yatkın olduğuna vurgu yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise yaptığı açıklamada “gelecek kuşağımız gençlerimizi ne kadar sanat ile iç içe olursa geleceğimiz de o kadar garanti altına alınmış olacaktır. Bundan dolayı Belediyemiz bünyesinde açılan sanat atölyelerimiz büyüyerek devam edecektir” dedi.


Konuşmaların ardından öğrencilerin de katıldığı, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi kurdeleyi kesmesi ile sergi açılışı gerçekleşti. Sergi açılış programının ardından kursiyerlere katılım belgeleri verildi.