19 Ocak 2012 Perşembe

KABATAŞLILAR'DAN ERDİL YAŞAROĞLU VE ERDOĞAN BOZOK'A ÖDÜL
Kabataşlılar Derneği Yönetim Kurulu Onur Ödülleri ile her yıl öğrenciler ve mezunlar arasında yapılan anketle belirlenen “Yılın En İyileri” ödülleri sahiplerini buldu.

Yönetim Kurulu Onur Ödülleri kapsamında Kabataş Erkek Lisesi mezunu karikatürist Nehar Tüblek anısına verilen geleneksel Nehar Tüblek Karikatür Ödülü bu yıl karikatürist Erdoğan Bozok’a verildi. Erdoğan Bozok ödülünü, Tüblek ailesi adına Nejat Gözen’in elinden aldı. Öğrenci ve mezunların katıldığı ankette karikatür dalında yılın en iyisi Erdil Yaşaroğlu seçildi.Erdil Yaşaroğlu nun ödülünü Kabataşlılar Derneği Başkanı Nabi Cücük verdi.

Süleyman Seba Onur Ödülü Beşiktaş’ın unutulmaz santrforu Ali İhsan Karayiğit, spor gazeteciliğinin duayeni Necmi Tanyolaç ve milli hakem Doğan Babacan’a, Ahmet Taner Kışlalı Aydın Adam Onur Ödülü geçen yıl kaybettiğimiz Sever Tanilli’ye, Cahit Kocaömer Kabataş’a Hizmet Ödülü Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e verildi. Ali Kırca yılın haber sunucusu ödülünü dokuzuncu kez aldı. Sadri Alışık Tiyatrosu’nda sergilenmekte olan Keşanlı Ali Destanı en iyi tiyatro ödülünü kazandı.