15 Eylül 2011 Perşembe

ULUSLARARASI MİLAS FESTİVALİNDE
17 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ ÖDÜL TÖRENİ VE
CİHAN DEMİRCİ İMZA GÜNÜ


ULUSLARARASI TURHAN SELÇUK KARİKATÜR YARIŞMASI SERGİSİ DE, MİLAS FESTİVALİ KAPSAMINDA; 16 EYLÜL CUMA GÜNÜ MİLAS'TA AÇILIYOR. YARIŞMANIN ÖDÜL TÖRENİ 17 EYLÜL CUMARTESİ GECESİ GERÇEKLEŞECEK, CİHAN DEMİRCİ DE KİTAPLARINI 17 EYLÜL CUMARTESİ AKŞAMI 18.00-20.00 ARASINDA MİLAS FESTİVALİ KİTAP FUARI ALANINDA İMZALAYACAK...


Milas Belediyesinin 14-18 Eylül tarihleri arasında düzenlediği Uluslararası Milas festivalinde pek çok kültürel-sanatsal etkinliğe ve konserlere yer verilecek. Bu yıl Milas'ta ilk kez düzenlenen "Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması"nda sergilenmeye değer bulunan 40 karikatürün sergisi 16 Eylül Cuma günü, saat:15.30'da Turhan Selçuk Karikatürlü Ev'de (Hacıali Ağa Konağı) açılacak. Yarışmanın jüri başkanı Kamil Masaracı ve Turhan Selçuk'un eşi Ruhan Selçuk da açılışta bulunacak.

Yarışma jürisinde de görev yapan, Cihan Demirci yeni kitabı "Gereksiz Taramalardan Kaçınamadım"ı ve diğer kitaplarını 17 Eylül Cumartesi günü, Uluslararası Milas Festivalinin Kitap Fuarı alanında saat:18.00-20.00 arasında imzalayacak... Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışmasında ödül alan çizerlerin de katılacağı ödül töreni ise; gene 17 Eylül Cumartesi gecesi saat: 22.00'de Atapark Konser alanında gerçekleşecek. (http://www.milasbelediyesi.com.tr/)