17 Ağustos 2011 Çarşamba

BÖYLESİ BİR SÖZÜN(!) DEVAMI NE OLABİLİR DEDİK, ŞUNLAR GELDİ AKLIMIZA:


- Sabrımız bitmişti ama neyse ki iftar saati geldi... Artık orucumuzu açabiliriz... Emineeeeeee!.. Çorba nerde kaldı yaaaa?..


- Sabrımız bitti lakin SAHURA DEK AÇIĞIZ!..


- Ramazanda PKK'nın iftar topu patlatmasını bekliyorduk ama şunların yaptığına bakın kardeşim, gene mayın, gene mayın!..


- Ramazan ile ilgili sabrımız bitti ama daha durun bunun bir de bayramı var...Hem de iki bayram... Hele bir iki bayram arası teröre kalkışsınlar o zaman görürler günlerini!!!


- Bıçak kemiğe değil aslında masaya dayandı... Yaaa bu Ramazan çok sıcaklara geldi, sürede çok uzun...Valla iftar saatinde çatal-bıçak masaya dayanır hale geliyor...


- Bir ölür bin diriliriz biz! Bakın burda bile "En az 3 çocuk" felsefesinden hareket ederek konuşuyorum...Yaniii biz o 3 çocuğu boşuna mı istiyoruz...Tek çocuklu bir ailenin oğlu teröre kurban gittiğindeki durumuyla, 5-6 çocuğu olanın durumu bir midir?.. Ne demişti bakanım: "Bize oy verenle, vermeyen bir mi?.."


- Ramazanda biz iftar topu atıyoruz, onlar roket atar!!!! Göreceksiniz onların iftar topu attığı gün bu sorun çözülmüş olacak!..


- Sabrımız bitti! Somali'ye gitmişken terörü bitirmesi için Somalili korsanlardan yardım isteyeceğiz!..


- Sabrımız bitti, çünkü az önce öğrendik ki; içeri atacak yüksek rütbeli asker de kalmamış ülkede!!!


- Neyse ki yüzde 50 sabır stoğumuz bir köşede öylesine durup duruyor!!!!!!


CİHAN DEMİRCİ-MİZAHHABER