11 Haziran 2011 Cumartesi

MİZAHHABER DİYOR Kİ: "KOYUNLARIN SEÇİM GÜNÜ GELDİ ÇATTI!"
Habertürk televizyonunda gözümüze takılıyor... Karaman'da vatandaşlar seçimle ilgili konuşuyorlar. Yaşlıca bir Karamanlı AKP iktidarından memnuniyetini Başbakanı gibi yüksek tondan bağırarak anlatıyor ve şöyle diyor: "Allah razı olsun, bu parti bizi 8 yıldır güdüyor!.." Yanlış duymadınız, aynen böyle diyor: "GÜDÜYOR!" Bundan doğal, bundan güzel ifade edilebilir mi AKP'nin yaptığı!!! Karamanlı amca "GÜDÜLMEKTEN" çok memnun, bir kez daha GÜDÜLMEK istiyor 12 Haziran'da... Eh bunlar din bezirganı ya, zaten Allahın hakkı üçtür hesabı, bir-iki yetmedi, sıra USTALIK dönemindeki GÜDÜLMEDE!!!!

KOYUN GİBİ GÜDÜLMEYE DÜNDEN HAZIR BİR TOPLUMA SAHİP bu ülkede bizler yani MİZAHHABER gibiler gerçekten AZINLIĞIZ...Koyunluğu çoktan benimsemiş insanlara sahip bir ülkede söylenen bu sözlere yukardaki fotoğraf yakışır dedik... Yalnız fotoğraf anlamlı, oyunu ağzıyla sandığa atan koyunları sandık ötesinde bekleyen eli satırlı adam!... Sandık başında kaval çalan çobanı da ruhunun tüm hisselerini AKP'ye satmış YALAKA MEDYA takımından aşağılık bir köşe yazarı olarak görebilirsiniz... Satırlı adam, oy sonrasında eli satırla bekliyor... Koyun her zamanki oyunu sürdürecek oyunu verecek ve sonrasında satırla kurban edilecek... Koyun oyuna gelmek için var ne de olsa... Koyun gün gelir uyanır mı, çok zor... Uyanmak için önce koyun olmamak gerekiyor... İnsan olduğu gün uyanacak bu toplum, lakin şimdiden belli ki O GÜN ÇOK AMA ÇOK GEÇ OLACAK!..

Gene de koyunluğu SOLLAMIŞ insanların sayesinde hiç olmazsa küçücük de olsa biraz SOLuk alabilir miyiz dersiniz, bunu yarın akşam göreceğiz... Ama şunu iyi bilin ki; Eğer bu tablo aynen sürerse o SATIRLI ADAM, elindeki, satırla bizim satırları da durduracak, bizim satırları da yok edecek!!!!!

CİHAN DEMİRCİ-MİZAHHABER