28 Temmuz 2010 Çarşamba

CUMHURİYET
GAZETESİNDE
HER CUMARTESİ
2 TAM SAYFA
MİZAHIN ADI:
CUMERTESİ

Ülkemizde yayımlanan gazeteler içersinde "en fazla karikatürcüye yer" veren Cumhuriyet Gazetesi, 24 Temmuz Cumartesi gününden itibaren, "Cumertesi" adıyla iki tam sayfa mizah vermeye başladı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde artık cumartesi günleri 2 tam sayfa mizah var... "Cumertesi" adıyla yayımlanan bu iki tam sayfa mizahta; Çizgileriyle; Zafer Temoçin, Serdar Günbilen, Abdülkadir Elçioğlu, Birol Bayram, Yazılarıyla ise; Ülkü Tamer, Şükrü Yavuz ve Cihan Demirci yer alıyor. MİZAHHABER olarak CUMERTESİ'ye yayın hayatında upuzun, başarılı bir ömür diliyoruz...
-------------------------------------------------------

MİZAH YAZARI
KEMAL KENAN ERGEN
YOĞUN BAKIMDA

Mizah yazarı ve senarist Kemal Kenan Ergen geçirdiği kalp krizi sonrasında yoğun bakımda... Mizah yazarı olarak Leman'da ve başka dergilerde çalıştıktan sonra kendini senaryo yazarlığına veren Ergen son yıllarda; “Hababam Sınıfı 3,5”, “Hababam Sınıfı Askerde”, “Hababam Sınıfı Merhaba”, “Ömerçip”, “Kahpe Bizans” gibi filmlerde senarist olarak çalıştı. "Tatlı Kaçıklar", "Yasemince", "Kaygısızlar" gibi tv dizilerinde yazarlık yaptı. 26 Temmuz akşamı geçirdiği kalp krizi ardından Amerikan Hastanesinde hemen ameliyata alınan 43 yaşındaki senarist, ardından yoğun bakıma kaldırıldı. “Hayat Bilgisi” adlı bir de kitabı bulunan Kemal Kenan Ergen’in son olarak Cem Yılmaz’la birlikte “Şampiyon” adlı film için çalıştığı öğrenildi.