29 Haziran 2010 Salı

E-DERGİ
"GÖLGE"NİN
TEMMUZ
SAYISI
ÇIKTI!

E-Dergi olarak yayınını sürdüren "Gölge" Temmuz ayında 34. sayısına ulaştı. MİZAHHABER'e iletilen haber bülteninde 34. sayıyla ilgili bakın ne bilgiler var:

Yazın en uzun günlerindeyiz. Gölge’miz de hem uzun hem kalabalık. Bu ay dosya konumuz Deli Gücük. Galip Dursun Alaca Karanlık Zamanlar’ı yazdı. Deli Gücük yazarlarından Özgür Kurtuluş ile uzun ve keyifli bir röportaj yaptık. Bir başka Deli Gücük yazarı Murat Başekim Deli Gücük’te Korku Unsurları ve Yerel Motifler’i yazdı. Çizer Uğur Bülent Sertçelik’de çizgi romanda korku unsurları nasıl çiziliri anlattı. Bu sayı’nın çizgi romanları Firuz Kutal’dan Etrafım Düşman, Rıdvan Şoray’dan Alemin En Hit Kahramanı ve Anıl Şahal’dan Alaca Doğan. Çizgi roman incelemelerinde Masis Üşenmez Kara Kule ‘Silahşor’un Doğuşu’nu inceledi. Gökçe Mehmet Ay Superman SecretIdentity’i yazdı.

Hasan Nadir Derin 2009-2010 sinema sezonunu değerlendirdi. Barış Saydam The Chaser’i inceledi. Murat Tolga Şen Türk’ün Ermeni İle En Güzel Anlaştığı Yer Yeşilçam’ı yazdı. Yasin Karakaya 1988 yılının en korkunç filmi Child’s Play’i yeniden seyretti. Cansu Korkmaz sinema salonlarına girmesine daha uzun bir süre olan Thor’a farklı bir pencereden baktı Thor: hayal kırıklığı mı yoksa başarı mı?
Bu sayının Öyküleri Rafet Tolga Cankut’tan İpek ve Kadın,Mustafa Kılcı’dan Aksak Adam, Funda Özlem Şeran’dan Maşuka, Fatih Danacı’dan Duvarların Ötesinden Gelenler (2. bölüm) Sadık Yemni’den Arafor, Mehmet Berk Yaltırık’dan Kanlı Peri Kızı(2. bölüm) ve Atilla Bilgen’den Hobim Çalışmak.
Bu sayımızda Michael Jackson’u da anıyoruz. Melahat Yılmaz’ın kaleminden Michael Jackson Diye Bir Adam yazısını okuyabilirsiniz. Bu sayının kapağı Şükrü Bağcı’dan geldi. Dergimize illüstrasyonları ile katkıda bulunan arkadaşlarımızsa; Mehmet Kaan Sevinç, Gülhan Sevinç, İlteriş Kaan Koçak, Altuğhan Sinan Aydınoğlu, Emrah Çıldır, Emre Ünsal ve Yunus Kocatepe.

Gölge e-Dergi’yi Pdf olarak okumak için. http://download121.mediafire.com/azzwcunzzmkg/mm3nfoonqmn/34.pdf

Gölge e-Dergi’yi flash olarak okumak için
http://issuu.com/golgedergi/docs/golgedergi34


Gölge Blogu http://golgedergi.blogspot.com/
Gölge twiter’da http://twitter.com/GolgeDergi
Gölge deviantart’da http://golgedergi.deviantart.com
Gölge’nin tüm sayılarını Issuu’dan online olarak okuyabilirsiniz. http://issuu.com/golgedergi