2 Mayıs 2010 Pazar

ÖMÜR
E. KURUM
YAZIYOR:

DENİZ GEZMİŞ'E
MEKTUP...
SEVGİLİ DENİZ

12 EYLÜL çok sessiz protesto edildi yine. Bienal basan bi grup ise "vak vak" kornası çaldı. Oysa siz Dolmabahçe 6. FİLO'yu çalmıştınız denize, YA DEVRİM TUTARSA DİYE.O civarlarda acıkınca yemek için Mc Donaltslar var bissürü,hatta ODTÜ'de bile. .Siz eskiden duvara DEV yazardınız ya,ayağa kalkardı ülke,şimdi senin bazı kankyler DEV KAMPANYALAR yazıyor kapitelizme.

Ha unutmadan ZÜLFÜ LİVANELİ "ÖZGÜRLÜK" şarkısını bile satttı KONTÖR-GERİLLASI sermayeye

Hani şişesi işkencenin sembolü COCA-COLA vardı ya reklamında Hümeyra oynuyor.
Üçüncü köprü yapılacak bekle bizi İstanbul'a.Hatırlar mısın Zap suyuna yaptığınız ,minik yürekler okula gidebilsin köprüsünü. Ben kanalları zaplarken göremedim senin gülüşünü üçüncü köprüde.

Pos bıyıklar bırakırdı senin yoldaşların.Onlardan bazıları ,sesli POS makinaları yaptı.Doğum gününde ekstra bonus verenlerden, happy birthday diye şarkı çığıranlardan.

Sizin devrimciliğiniz Filistinde savaşmaktı zulme karşı.Geçenlerde kendine devrimci diyenler kahve bastı, cep telefonu para gaspettiler emekçi halklarından.

Beğenmedikleri yazarlara ailesi yanında boya atanlarda var.

Bi de, APOÇİLER var hain tuzaklarla ana kuzularına saldıran. Sorsan onlar da devrimcinin önde gideni. Vatan evlatlarını ateşe atanların, NEVRUZ ateşinden atlamaları ne yaman çelişki değil mi? Oysa biz; emperyalist donanmalarını yaktığımız gün Çanakkalede Nevruzu kutlamıştık.

Ülkede elhamdülillah teğet geçen bir krizi KERİZ muhabbeti yapanlar var. KRİZtof Colomb TEĞETİSTAN'ı keşfettiğinde 10 Jaguar, 2 Lamborghini,1 Ferrari ve10 Porsche satıldı bu ülkede.Biz CHE posteri almaya devam ettik.Parasını zekatımız olarak artıdeğer şeklinde yayın evlerine bağışladık .Senin de dizi ve filmlerin yapılıyor, posterlerin en telifsizinden satılıyor.

Basın ikiye ayrıldı. Özgür basının promosyonu doğrular uğruna can vermekken, başbakan uçağında gitmeye can atmak diğer grubu oluşturdu.Bu arada;memleketin dağlarına bahar gelmez oldu.23 Nisan da geçti oysa.Her yıl çocuklar birilerinin yerine geçiyor.Oysa 17 yaşındaki ERDAL'ın adı terörist diye geçiyor.

1 MAYIS'ı bu yıl TAKSİM'de kutlayacağız.Yokuşta ölenlerin KAZANCI kimin olduğunu bilerek.EMEK'teyiz programları yapacağız en sloganından.ProleTERLEYECEĞİZ "kırmızı kırmızı". Kuşlayacağız özlemlerimizi, en karga olmayanından. Haykıracağız kardeşçe yaşamayı.

En güzel yüz metre ise bizim yürek duvarlarımızda koşulacak.

Hoşçakal diyerek selamlıyorum

ÖMÜR E. KURUM