21 Mart 2010 Pazar

ÖMÜR EYÜP
KURUM
YAZIYOR...

K-USA-SIM
GELDİ!

Amerika Ermeni'lere soykırım yaptınız dedi. Ermeni taslakl' arı bizi soktu.Onlar demeden önce NOBEL BABA ak saçlarıyla başımıza geçireceği çuvalından çıkarmamış mıydı binlercesini öldürdüğümüzü? Bizim KUŞUM AYDINLAR aydınlanma için lamba sıvazlarken çıkan cinin dile benden ne dilersen repliğini: "ÖZÜR DİLERİZ" diye cevaplamamışlar mıydı? Kısa kesin AYDIN HAVASI dediysem de duyuramamıştım naçizane. İşte bu Orhan PAMUK PRENSES VE YEDİ DİLİ SÜRSEŞECELER uyuyup ve uyutup günAYDIN olmamışlar mıydı? Cumhurbaşkanımız ziyaret etmemiş miydi? Biz maçta Azeri Bayraklarını toplamamış mıydık? Hadi biz kalemizi içten yıktık.Bize soykırımcı diyen en öz has hakiki müttefiğimizin tarihine bir göz atalım.

Kristof Bey'in keşfinden 300 yıl geçmemişti ki 1800 lü yıllar milyonlarca kızılderilinin sonu oldu.1865 iç savaşı 630 bin daha ekledi mevtalar hanesine. 1898 Meksika ve Küba işgalleri AmeriKAN kokusunu yaydı.1921 yılında Nikaragua'yı işgal edip, Somoza'ya Ulusal Muhafızlar Örgütü'nü kurdurup 300 kişiyi öldürtü,(Hayret ki ölü sayısında düşüş var)

Pearl Harbor'da yediği tokadı hazmedemeyev savaş SAM AMCA; Hiroşima ve Nagazakiye ATOM BOMBASI attı.250 bin kişiye katletti sa"vaş-hinton"lu USAndıran aşağılıklar sürüsü.

1950-1953'te Kore'yi deKORE etti,yüzbinlerce ölüyle.1954'te Guetamala'da binlerce kişiyi ölü koleksiyonuna kattı.1955'te Endonezya,Laos ve Kamboçya'da çok sayıda aCIA yol açtı.1956-1959 arasında Küba'da, Batista kod adıyla 60 bin kişiyi malum sona itti.1961'de Domuzlar Körfezi çıkarmasını örgütledi,Küba'ya karşı.Dominik'e paraşütçüler attı. Ölü sayısı "10 bin"

1975'te vietNAM salan kahramanlar binlerce ölüye rağmen kovdular bu emperyalisti.Bu arada Kamboçya ve Laos'ta 1 milyon kişi öldü operasyonlarında.1973'te CIA nın yaptırdığı darebede ölen 30 bin kişi de gözden kaçmadı.ArjanTİN TİN etti faşist generallerle ölü sayısı üst satırdan aynen devretti.

1983'te Lübnan'a müdahale etti,binlerce lübnanlı katledildi.Aynı yıl Grenada'yı işgal etti, öldürdükleri tarihe sığmasın diye.1986'da Libya'yı bombaladı.1989'da Panama'ya asker çıkarıp 5 bin Panamalıyı kanamalı yapıp öldürdü.

Som Ali mi, Cin Ali mi? bilemedik.

Kabil mi Habili, Amerika mı Kabil'i vurdu derken birileri petROLLERİNİ sAM AMca ve Emperyalizmin paylaştığı gözden IRAK filmini vizyona koydu.1991'den bu yana söz gümüş ise SCUD füzeleri altın oldu.

Hep sustuk KOLA kapağının altında "BEDAVA" yazan Emperyalizme.Külüne muhtaç olduğumuz yeni komşumuza.

BUSHu BUSHuna çeker olduk babadan oğla geçen saltanatlarını.

BUSHu BUSHuna ÇUVALLADIK.

BUSHu BUSHuna mUSUL mUSUL eğdik o mağrur başı.Bizden IRAK ettik Telaferdeki kardeşleri.

AmerKANLARIMIZDAN kUSAsımız geldiğini kuşlamıştık ÖĞÜT ağcına yuva yapan MANDA ya doğru.

Tüm bunları, hatta sırf zenci diye insan öldürdüklerini unutan adam lafım sana:

"NE MEZRAMA GEL NE OBAMA
UZAK DUR BENDEN OBAMA"
YİNEDE YİYORSA "DOLMABAHÇE" YE GEL.
BEN, DENİZ ABİM VE ATAM BEKLİYORUZ

alterLATİF YAZAR
ÖMÜR EYÜP KURUM