14 Eylül 2009 Pazartesi

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN!!!
OBAMA AMCA, AKP TÜRKİYE'SİNE
12 MİLYAR LİRALIK SİLAH
SATMAYA HAZIRLANIYOR!

Orası Amerika... Dünyanın Jandarması... Dünyanın baş belası bir ülke...Başındaki beyaz ya da siyah olmuş fark etmez... Umut tacirlerinin pompaladığı ilk siyah başkan OBAMA'nın da boyası icraatlarıyla döküldü ve ardından BEYAZ bir başkan çıktı... OBAMA'nın rengine kanmayın diye ilk günden beri söylüyorduk. Çünkü siyah ya da beyaz fark etmez, vaziyet Demirören'in siyah-beyazlı Beşiktaş'ı gibi. Yani sorun teknik direktör de diil... İşte parlak cilalı boyası dökülen ve kısa sürede sıradan beyaz bir ABD başkanı gibi foyası ortaya çıkan Obama yönetimi, şimdi de Türkiye'ye 12 MİLYAR TL'lik patriot füzesavar sistemi satmaya hazırlanıyormuş...Bunu bizzat kendileri açıkladılar... Demek ki insanı aç gezen, sefil haldeki Türkiye'nin de böyle bir niyeti var... Daha sel baskını geçiren vatandaşının yarasını saramayan, vatandaşının altyapısını halledememiş, hem dereleri hem kendi ahlak yapısını islah edememiş, gelmesi beklenen büyük bir deprem için kılını bile kıpırtdatmayan, işçiye-memura gelince 3 lira-5 lira zam veren, ülkeye tek parti FAŞİZMİNİ yaşatan, kendinden olmayanları bu ülkede istemeyen, her türlü ağır zammı vatandaşına boru gibi geçiren, ülkenin en değerli kurumlarını yabancılara yok pahasına satan, dünyanın en pahalı benzinini kakalayan, en ağır vergileri alan AKP iktidarı, 12 MİLYARLIK AMERİKAN SİLAHINI ALIR MI ALIR...

Böylesi kendinden geçmiş, böylesi hiçbir baskıya-sömürüye-kazık yemeye- gıkı çıkmayan bir ülkenin iktidarı ABD'nin kucağında açılıma kalkışırken bu silahları da alır, hatta çocukları için bile silah sipariş edebilir. Bilgisayar başında sadece insan öldürmeli, yakmalı-yıkmalı savaş oyunları oynayan çocuklar için de Amerikadan epeyce oyuncak hatta oyuncak olmayan silah da alınabilir. Vatandaşı bir torba kömüre, bir paket makarnaya, bir somun ekmeğe muhtaç haldeyken bu iktidar ABD silahına 12 Milyar da verir başka birşey de verir... (eski parayla trilyon mu oluyor trilyar mı biz hesaplayamadık)

ABD'ye her alanda vermeye alışmış bir düzenin dinbaz çocukları için bu iş çocuk oyuncağı... Asker de bu kirli oyunun figüranı mı dersiniz? Bu silahları "İran'a karşı korunmamız" için satacak olan ABD, Türkiye ile İran'ın kafa kafaya çatışmasının peşinde belli ki... Bu coğrafyada her tarafı "IRAK" yapmak peşinde bu uslanmaz-arlanmaz Sam Amca... Sen salak olursan, sen sefil olursan daha seni çok patriotlatır bu boktan düzen EY BENİM AĞZI AÇIK HALKIM... Aman öylece, ilk afette ya da ilk alaturka kazadaki ölümüne dek donuk donuk yaşamaya devam et... (Mizahhaber Yorumu)