13 Mayıs 2009 Çarşamba

MİZAH DÜNYASININ
YENİ DERGİSİ
DELİDOLU'NUN
3. SAYISI ÇIKTI...
Yeni mizah dergisi DELİDOLU'nun 3. sayısı 13 Mayıs Çarşamba günü çıktı. Derginin 3. sayısının kapağında Kültür Bakanı Ertuğrul Günay karikatürü yer alıyor.

29 Nisan'da yayın hayatına atılan, Karikatürcü-yayıncı Mehmet Duru tarafından çıkarılan DELİDOLU mizah dergisi, hayatın içinde yaşayan bir mizah yapmaya özen göstererek, mizah dergilerinin son yıllarda küçük gruplar ve klikler içine sıkışmış marjinal halinden uzakta durmaya çalışacak. 3. sayısı çıkan Delidolu kendisini; "Herhangi bir mizah dergisinden ayrılanların çıkarmadığı dergi" olarak tanımlıyor. DELİDOLU dergisi özellikle genç karikatürcü-mizah yazarları adaylarına şans vererek, yer vererek, onlara telif ödeyerek, yepyeni isimlere yeni bir mizah kapısı açmayı planlıyor.

Derginin kadrosunda: Mehmet Duru, Derya Sayın, Cihan Demirci, Mustafa Kocabaş, Salih Salı, Cemil Açıkkol, Serhat Özev, Sadık Pala, Serdar Günbilen, Ömer Fikret Şen, Mehmet Sevinç, Hatice Özbay, Cem Duru, Sinan Arık, Yaşar Gürsoy, Ümit Kireççi, Emre Özkan, Kader Altınova, Erdoğan Oruç, Özgün Uysal, Saadet Yalçın gibi hem deneyimli ustalar hem de genç ve yeni isimler bulunuyor. Bu isimlere kısa sürede pek çok deneyimli ustanın ve genç ismin de ekleneceği dergi tarafından belirtiliyor.

Dergi ile ilgili haber ve gelişmeleri, Facebook'taki dergi grubundan da takip edebilirsiniz. Derginin Facebook'taki grup adresi şöyle: http://www.facebook.com/album.php?aid=72193&id=717532560&ref=mf#/group.php?gid=75936556967

Derginin site adresi:
www.delidoludergi.com

Dergiye ulaşmak için mail adresi: delidoludergi@gmail.com