10 Eylül 2008 Çarşamba


AKP afişlerinde kullanılan slogan: "HERŞEY TÜRKİYE İÇİN"... Baştaki iki kelime düşmüş anlaşılan biz onu da ekleyip doğrusunu söyleyelim: "KDV DAHİL, HERŞEY TÜRKİYE İÇİN!"
***

Cem Uzan'a 3 ay "ÖFKE KONTROLÜ" cezası verildi. Bu yüzden 5 kitap okuyacak... "ÖFKE HİTABET SANATIDIR" diyen ve bunu her an uygulayan bir Başbakana ülkedeki bütün kütüphanelerden beşeryüz adet kitap okuma cezası yakışmaz mı?..

***

Başbakan ülkede "tek ses" istiyor... Yani sadece kendi sesi duyulsun... Unutuyor... Bunu isterse banyoda yıkanırken de yapabilir!..

***

Faşizmden beteri olur mu dedi adamın biri... Diğeri yanıt verdi: "Tabii ki olur, hala anlayamadın mı birader; FAŞİZMDEN BETERİ DİNCİ BİR FAŞİZMDİR!.."

***

Deniz Feneri için yeni bir amblem bulundu... Fenerin üst katından dışarı bakan Şaban Dişli'nin elinde bir el feneri!..

***

Ülkede uğraşacak "AYDIN" kalmayınca, Başbakana yeni uğraşacak "AYDIN" bulundu: "AYDIN DOĞAN"...

***

Bir komşunun çocuğu var ki ağzı bozuk mu bozuk...Önüne gelene ağza alınmayacak sözler söylüyor, bağırıyor, çağırıyor, mahallenin en iri yarı çocuğu oldu diye herkese kabadayılık taslıyor... Mahalle sakinleri bu çocuk için, ailesi "eve kapatma cezası"ndan vazgeçince iyice çekilmez oldu diyorlar!..

***

"YOLSUZLUK BENİM KARAKTERİMDİR" Bu sözcükler yakında belediye afişi olarak üst geçitlerden sallanırsa hiç şaşırmayın!..

***

Dünya Cern deneyiyle KARA DELİĞİ bulmaya çalışıyor... Türkiye ise KARA DELİĞİ geçen yılın 22 Temmuz Pazar günü sandıkta buldu. Zira kara deliğe giden, yani çöpe giden oylarla oy oranı yüzde 46.7'ye çıkan AKP ülkeyi çoktan delip geçti bile...

***

Büyük patlama ile dünya sona erecek olsa bile bu durum Türkleri etkilemez.... Çünkü "TÜRK'E BİŞEY OLMAZ"... Dünya yıkılsa, yokolsa da, Türk insanı PATLAMAZ, ÇATLAMAZ SADECE YAMULUR!.. Asıl araştırılması gereken de bu olmalı... Dünyanın sonundan daha önemli olan bu acayip araştırma için dünyanın en saygın bilimadamlarını bir an önce Türkiyeye davet edelim...

***

Yüzyılın enayilik hareketi DENİZ FENERİ'nden sonra yeni DİNCİ GÖTÜRME hareketinin adı: "RASATHANE HAREKETİ" olabilir mi?.. Ne de olsa hem fay hattı, hem de ar damarı çatlamış dinci bir topluma YAKIŞIR BU HAREKETLER!..

***

Başbakan şekerini kontrol ettirdiği kadar "öfkesini" de kontrol ettirebilseydi keşke!..

***

AKP medyası ne Şaban'ı görür, ne Deniz Fenerini... Eeeeee iktidardan rantınız varsa hayatınız "ÖLÜMÜ KÖR"dür bu rezil ülkede!..