13 Aralık 2007 Perşembe

"ÇİÇEĞİ BURNUNDA"
KARİKATÜRCÜLER
19 OCAK'TA ADANA'DA
BULUŞUYOR!

ÇİÇEĞİ BURNUNDA KARİKATÜRCÜLER köşesi ve ARKA SAYFA, 70’li yılların ortalarında başladı, 80’li yılların sonunda GIRGIR ile son buldu.

Gırgır dergisinin ÇİÇEĞİ BURNUNDA KARİKATÜRCÜLER köşesi bir okuldu… İstanbul’dan, Adana’dan, İzmir’den, Zonguldak’tan, Gaziantep’ten, Mersin’den, Trabzon’dan… Kısacası tüm Türkiye’den onlarca, yüzlerce öğrencisi olan bir okul. Bu okulun öğrencileri birbirlerini görmeden tanıdılar, sevdiler, birbirlerine bağlandılar. Araya yıllar da, yollar da girse kopmadılar.

Aynı karavanaya kaşık sallamış, nöbetteki kaçak uykunun keyfini birlikte tatmış, komutandan fırça üstüne fırça yiyip 3-5 nöbetlerinin gediklisi olmuş asker arkadaşları gibi, bir zaman, bir yerde karşılaştıklarında hasretle kucaklaştılar.
Birçoğu birbirinin yüzünü bile görmemiş, sesini bile duymamış ÇİÇEĞİ BURNUNDA KARİKATÜRCÜLER yıllar sonra ilk kez buluşuyor, bir araya geliyor.
ÇİÇEĞİ BURNUNDA KARİKATÜRCÜLER’in 19 Ocak 2008 Cumartesi günü Adana’da gerçekleştireceği buluşmaya çizerler kendi olanaklarıyla gelecekler.

Birbirini çok iyi tanıyan ancak, yıllar sonra ilk kez karşılaşacak olan “GIRGIR AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ” öğrencilerinin buluşmasında sizlerin de çok değerli desteğinize ihtiyacımız olacak. Konaklama işi ise Tüyap tarafından organize edilecek.

Şimdiden çok teşekkür ediyor, 19 Ocak 2008 Cumartesi günü Adana’ya, bu büyük buluşmaya bekliyoruz.

Mustafa Öncül ve Sefa Sofuoğlu

Tel: 0322-459 28 59
mustafaoncul@onculsefa.com

MİZAHHABER'İN NOTU: Adana'lı çizer arkadaşlarımızı bu çiçeği burnunda buluşmaya önayak oldukları için kutluyoruz. Yolladıkları dökümanlar çok yüklü ve JPG formatında olmadığı için henüz kullanamadık. Ama bu buluşmayla ilgili olarak en kısa zamanda sizlere daha ayrıntılı bilgi ileteceğiz.