21 Temmuz 2007 Cumartesi


SELÜLİTLİ SON KOZLAR!




PENGUEN dergisinin son sayısının kapağı, son kozlarını oynayan liderler üzerine... Bizce; şu selüliti bol, seviyesi düşük, son derece berbat geçen seçim sürecini çok güzel özetleyen bir kapak karikatürü olmuş...Siyasi seviyemizin tangasını gösteriyor!. Penguen'cileri kutlarız...

ESKİ MİZAH DERGİLERİ
VE SEÇİMLER...

Damdaki Mizahçı Cihan Demirci, "DAMDAKİ MİZAHÇI" adlı blogunda bugün "SEÇİM ANKETLERİNE İNAT SANDIĞA GÖMMEYECEK MİSİN ŞU AKP'Yİ?" diyerek soruyor... Bu yazıyla birlikte, eski mizah dergilerinin kapak örnekleriyle o eski seçimlere götürüyor bizleri... İşte o kapaklardan biri... GIRGIR dergisinin Gırgır'ın 581. sayısının kapağı... Tarih: 23 Ekim 1983... Bu kapak için şöyle diyor "DAMDAKİ MİZAHÇI":

"Seçime gene çok az bir süre kala çok anlamlı bir kapak... Evren tarafından ısmarlama kurdurulmuş MDP (Milliyetçi Demokrasi Partisi) adlı partinin genel başkanı Turgut Sunalp'i halka sevdirmek için o dönem özellikle televizyonda müthiş bir propaganda vardı. Bununla dalga geçen bu kapak, Gırgır'ın ne denli haklı olduğunun da tarihi bir kanıtıdır... Zira zorla güzellik olmamış, Evren istedi diye kurulan bu parti kısa süre içersinde siyasi mezarlıktaki yerini almıştır... Darısı, yola devam diye, gene yolsuzluğa devam etmeye hazırlanan başımızın gemicikli belası AKP'nin başına diyelim..."

Bu kapak ve çok daha fazlasını görüp, okumak için adres şöyle: http://damdakimizahci.blogspot.com

MUSA KART ÇİZDİ




Musa Kart'ın 21 Temmuz Cumartesi tarihli Cumhuriyet gazetesindeki karikatürü... AKP'i seçim anketinde yüzde 48 gösteren TARHAN(A) ERDEM bey, gerçekten hepimizi eğlendirdi, umarız seçim sonrasında da kendisiyle BİZ EĞLENİRİZ... MİZAHHABER olarak böyle güdümlü anketçilerle eğlenmek için 23 Temmuz sabahını bekliyoruz...Tersi olursa da yas ilan edeceğiz!!!!!!!!!!!!