29 Temmuz 2007 Pazar

SEFER SELVİ ÇİZİYOR

Sefer Selvi'nin Evrensel'de yayınlanan bu karikatürü, seçilmeden ip atanların o ipi nereye attığını bize gösteriyor... (28 Temmuz Cumartesi)


--------------------------------------------------------------------


MİZAHHABER
CUMHURİYET'TE
HABER OLDU!






Size bu kez de kendimizden bir haber veriyoruz... MİZAHHABER'le ilgili olarak 29 Temmuz Pazar günkü Cumhuriyet'te aşağıdaki haber yayınlandı.



Mizahhaber sitesi yayında...

Kültür Servisi - Temmuz ayında internette yayına başlayan "Mizahhaber" adlı blog internet sitesi özellikle karikatürcülerden, mizahçılardan, mizahseverlerden ilgi gördü. Bugüne dek mizah dünyasında pek de fazla olmayan bir şekilde "güncel" habercilik yapan, mizah dünyasında yaşanan ve kimsenin değinmediği sorunlara değinen siteyi Erdem Taner gönüllü bir ekiple hazırlıyor, sitenin genel yayın danışmanlığını ise mizah yazarı-çizer Cihan Demirci yapıyor. Pek çok karikatürcünün, mizahçının yorumları, haberleri, çizgileri ve yazılarıyla katıldığı http://mizahhaber.blogspot.com adresinde yer alan site, mizah dünyasında yaşanan tüm gelişmeleri anında duyurmasıyla, son bir ay içinde verdiği "özel" haberlerle yayınını sürdürüyor. ( mizahhaber@gmail.com)